Om

HJEM  >  OM OS

OM OS


Møbelskrædder.dk giver dig mulighed for at sætte dit eget individuelle og personlige præg på et møbel. Uanset om du drømmerom at få designet et møbel fra bunden, eller om du blot vil have dein yndlingsstol ombetrukket, så er møbelskrædder.dk stedet for dig.


Jeg hedder jesper Hjorth og er manden bag møbelskrædder.dk. Jeg er opvokset med møbelpolstring og er uddannet møbelpolstrer. Gennem de sidste 15 år har jeg arbejdet med mange forskellige og spændende opgaver til både virksomheder og private.


Foruden Eget Design beskæftiger jeg mig med ombetrækning af møbler, både Antikke møbler og Designer møbler i såvel læder som stof. Derudover spænder opgaverne bredt, og ingen opgave er for stor eller lille i min virksomhed, hvor fleksibilitet er nøgleordet. Af Specialopgaver kan nævnes ombetrækning af bilsæder, motorcykelsadler, hestevogne, bådhynder samt reparation af bådkalecher.


Jeg har selvfølgelig et stort udbud af stof- og læderkollektioner fra de førende leverandører, som kan lånes med hjem til gennemsyn.


Jeg håber , du finder inspiration på siden, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.


Med venlig hilsen


Møbelskrædder Jesper Hjorth.

 Medlem af Lands Lauget

Din garanti for kvalitet